Легендарната електро-поп група Крафтверк от Германия (Kraftwerk) ще изнесе  само

...
Легендарната електро-поп група Крафтверк от Германия (Kraftwerk) ще изнесе  само
Коментари Харесай

Опашка на касите заради легенди от Германия

Легендарната електро-поп група " Крафтверк " от Германия (Kraftwerk) ще изнесе  единствено един концерт за тази година в Германия в събота в двореца на Карлсруе в югозападната част на страната по време на Фестивала на светлината, заяви ДПА.

Билетите за концерта - 16 000 на брой, бяха разпродадени бързо.
-->
" Докато " Крафтверк " заемат мястото си на балкона на двореца, 16 прожектора с висок потенциал ще бъдат настроени за Фестивала на светлината и ще прожектират мултимедийното шоу за концерта върху 170-метровата фасада на замъка ", споделиха уредниците.

По време на фестивала, който продължава от 16 август до 17 септември, творби на светлинното изкуство ще бъдат представяни по стените на бароковия палат.

Проектът " Крафтверк " е основан през 1970 година на пробната арт сцена в Дюселдорф. Групата наложи трендове и написа музикална история в жанровете електро- и синт-поп, минимализъм и техно. Сред шлагерите им са части като " Autobahn " и " The Model ". През 2014 година " Крафтверк " бяха отличена с премия " Грами " за повсеместен принос. През 2021 година групата бе въведена в Залата на славата на рокендрола в Кливланд, щата Охайо.От истинския състав на групата единствено 76-годишният през днешния ден Ралф Хютер към момента свири в бандата, написа БТА 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР